Nyelv: Magyar Angol
Cikkoldalak

Az áruház kezelése

Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan. 

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek a kosárba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, láthatja az árát, leírását, képét, illetve itt teheti kosarába a terméket. Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább. 

Rendelés

A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. 

Első lépés: Ön vásárolhat regisztrált vásárlóként, vagy mint visszatérő vásárló és vendégként. A regisztráció vagy vendégként az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Amennyiben cégnévre történik a számlázás, kérem, adja meg adószámát. 

Harmadik negyedik lépés: Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is. 

Negyedik lépés: Itt választhat szállítási módot. A szállítás díjáról a szállítási információk alatt tájékozódhat. Ha az összeg eléri a nettó 40.000 Ft-ot megjelenik az ingyenes szállítási opció, melyet kiválaszthat. További szállítással, átvétellel kapcsolatos információkat és megjegyzéseket itt adhat meg munkatársainknak és futárszolgálatunk számára. 

Ötödik lépés: Itt választhatja ki a fizetési módot. További szállítással, átvétellel kapcsolatos információkat és megjegyzéseket itt is adhat meg munkatársainknak és futárszolgálatunk számára. 

Hatodik lépés: Továbblépve a rendszer a az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat, a rendelést véglegesíti és az Ön megerősítésére vár.

Regisztrált felhasználóként megrendelésének alakulását figyelemmel kísérheti oldalunkon a „Eddigi megrendeléseim” menüpontban és Fiók létrehozásával gyorsabban tud vásárolni, ellenőrizni tudja a rendelései állapotát és megtekintheti korábbi rendeléseit.

Megrendeléséről rendszerünk 24 órán belül automatikus visszaigazolást küld. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, Ön mentesül az ajánlati kötöttség alól.

© Copyright 2018 - ORANGE 6 Természetes Otthon Kft.
Design · kivitelezés · hosting rackserver.hu - Rackserver, a megoldás szolgáltató