Nyelv: Magyar Angol
Cikkoldalak

Jognyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat
 
Adatkezelés célja: A szolgáltató az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése céljából kezelheti az igénybe vevő azonosításához szükséges természetes személyazonosító adatokat és lakcímet.
 
Az adatkezelő megnevezése: Zsolnai Ferenc
1163 Budapest, Cziráki u. 26-32.
adatkezelés nyilvántartási száma NAIH-73020/2014.
A kezelt személyes adatok köre:
-        felhasználói név
-        e-mali cím
-        jelszó
-        számlázási név
-        telefonszám
-        számlázási cím (irányítószám, település, utca, házszám, emelet, ajtó)
-        szállítási név
-        szállítási cím (irányítószám, település, utca, házszám, emelet, ajtó)
-        adószám (cégek esetén)
 
Adatkezelés jogalapja: A megrendelő hozzájárulása, melyet a webáruház felületén történő regisztrációkor ad meg.
 
Adatkezelés: A megrendelők személyes adatait kizárólag a webáruházba történt vásárlások számlázására és könyvelési dokumentálására használjuk. Az adatok kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. sz. törvényt maradéktalanul betartva járunk el.
 
Az adatokat a házhozszállítás kivitelezése céljából szerződött futárcégünknek, illetve a számviteli-könyvviteli kötelezettségeink teljesítése céljából szerződött könyvelő partnerünknek adjuk át. Fenti partnerek szerződésben nyilatkoztak az adatvédelmi törvény részükről történő maradéktalan betartásáról.
 
Adatbiztonság: A megrendelők adatait bizalmasan kezeljük. A megrendelők nálunk tárolt adatait technikai és szervezeti intézkedésekkel védelmezzük, hogy hatékonyan megakadályozzuk azok harmadik fél által történő megismerését és manipulálását.
 
Megrendelő adatokkal kapcsolatos jogai: Megrendelőnek joga van a nálunk kezelt személyes adataira vonatkozó tájékoztatás kéréséhez, valamint azok módosításához, törléséhez és zároltatásához. Azok az adatok, amelyeket jogi, törvényi vagy szerződésbeli kötelezettségből kell tárolnunk a kereskedelmi nyilvántartás megőrzéséhez, törlés helyett zárolásra kerülnek, hogy megakadályozzuk más célra való felhasználásukat. Amennyiben a nálunk kezelt adataival kapcsolatban tájékoztatást kér, a tájékoztatást a kérés megérkezésétől számított harminc napon belül teljesítjük.
 
Beleegyezés: Amikor adatait olyan célra használjuk, amely a jogi rendelkezések folytán megköveteli az Ön beleegyezését, mindig kérjük a megrendelő kifejezett engedélyét és naplózzuk az engedélyt az adatvédelmi előírásoknak megfelelően. Az egyszer megadott engedélyt bármikor vissza lehet vonni, és/vagy Ön tiltakozhat adatainak olyan jövőbeni használata ellen, mint a reklám, a piackutatás és véleménykutatás. Megrendelő regisztrációjának törlésekor kizárólag a számviteli-könyvviteli kötelezettségünk teljesítéséből adódó adatokat tartjuk meg, minden más adat törlésre kerül.

 

© Copyright 2018 - ORANGE 6 Természetes Otthon Kft.
Design · kivitelezés · hosting rackserver.hu - Rackserver, a megoldás szolgáltató