Nyelv: Magyar Angol
Cikkoldalak

Szállítási információk

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:

Személyes átvétel az ORANGE 6 Természetes Otthon Kft.-nél.

Megrendelését átveheti az ORANGE 6 Természetes Otthon Kft-nél a 1163 Budapest, Cziráki u. 26-32.(EMG Ipari park) alatt hétfőtől péntekig 8-16 óra között. Ebben az esetben természetesen nem számítunk fel szállítási költséget. Kizárólag készpénzben tud fizetni.

Belföldi házhozszállítás

A megrendelt termék(ek)et a GLS vagy a CS-Sprint futárszolgálat munkatársai előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mail-ben értesítjük Önt a részletekről. A házhoz szállítás díja a vásárolt termék(ek) értékétől függően:

0-10 kg közötti rendelési mennyiség esetén 1650 Ft szállítási költség
10-20 kg közötti rendelési mennyiség esetén 1900 Ft szállítási költség
20-25 kg közötti rendelési mennyiség esetén 2030 Ft szállítási költség
25-30 kg közötti rendelési mennyiség esetén 2160 Ft szállítási költség
30-40 kg közötti rendelési mennyiség esetén 2410 Ft szállítási költség
40-50 kg közötti rendelési mennyiség esetén 2670 Ft szállítási költség

Az utánvét összege 300 Ft.

A szállítási költség minden esetben a ténylegesen kiszállított áru mennyisége alapján kerül megállapításra.

Nettó 40.000 Ft feletti vásárlás esetén nem számolunk fel szállítási költséget. Ilyen esetben megjelenik az ingyenes szállítási opció, melyet kiválaszthat.

Belföldi házhozszállítás esetén utánvétes fizetéssel tudja kiegyenlíteni a számlát.

Amennyiben a kézbesítés idejére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti.

Fontos: a futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, csak ha Ön ezt a megjegyzésben kéri, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy konkrét időpontot megbeszéljenek. A kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik!

Raktáron lévő termékekre 24-48 órás házhoz szállítást vállalunk, amennyiben rendelésüket munkanapokon 12 óráig leadják. A vállalt szállítási határidő módosulhat, ha a megrendelt termék nincs raktáron, ilyenkor minden esetben a megrendelővel történik egyeztetés a pontos szállítási határidővel kapcsolatban.

© Copyright 2018 - ORANGE 6 Természetes Otthon Kft.
Design · kivitelezés · hosting rackserver.hu - Rackserver, a megoldás szolgáltató