Nyelv: Magyar Angol

K.O.S Fegyvertus viasz

K.O.S Fegyvertus viasz
K.O.S Fegyvertus viasz
Gyártó: K.O.S
Cikkszám: K.O.S
Raktáron: Elérhető
Fogyasztói ár: 1 980 Ft
Nettó ár: 1 559 Ft

Termékváltozatok


* színek:

Mennyiség:

A K.O.S Természetes fegyvertus viasz ideális ápoló és felületkezelő szer.  A természetes méhviasz és karnaubaviasz biztosítja a selymes felületet és a víz, a szennyeződés és a kiszáradás elleni védelmet. Légzésaktív felületet biztosít. Könnyen felújítható átvonással és polírozással. Minden esetben végezzen próbakezelést és győződjön meg a tényleges végeredményről!

Felhasználási terület: olajozott, viaszolt, pácolt, lakkozott puskatusok, fegyver-,  késmarkolatok, egyéb fa használati tárgyak ápolására, nemesítésére, karbantartására. Kitűnően alkalmas  többek között bőrcipők, bőrszerelvények, fedett bőrfelületek ápolására is.

Összetétel: Kötőanyag: méhviasz, karnaubaviasz, izoalifát, optimális keveréke. Oldószer: izoalifát.

Szín: színtelen, fehér, világosbarna, sötétbarna

Tárolás: Száraz, gyermekektől jól elzárt helyen. Hűvös, száraz és fagymentes helyen.

Eltarthatóság: Szinte korlátlan ideig eltartható. Az idővel esetlegesen kialakuló elszíneződés nem jelent minőségromlást. A beszáradt viaszt vízfürdőben felmelegítve és biopin Hígítószer óvatos adagolásával újra krémszerűvé lehet tenni. (Vigyázat ! a művelethez nyílt lángot ne használjunk.)

Kiszerelés: 150 ml

Veszélyesség: B osztály, gyúlékony 

Specifikus súly: kb. 0,87 g/ml 

Viszkozitás: Kenőcsszerűen szilárd.
Gyulladáspont: >62 °C

Felhasználás: kb. 20-40 ml/m2 

Száradási idő: Szobahőmérsékleten rövid időn (10-20 perc) belül beszívódik és polírozható. Végső kikeményedését néhány óra múlva éri el.

DIN EN 71/3: Gyermekjátékra alkalmazható: EN 71/3 szabvány alapján.

Alkalmas alapfelületek: Fa és fedett bőr.

Felületi kívánalmak: Az alapnak száraznak, por és zsírmentesnek kell lennie.

Feldolgozás: Ronggyal vagy kefével felvihető a felületre.

Előkezelés: A K.O.S Természetes fegyvertus viaszt puha ruhával vékonyan és egyenletesen vigye fel. Hagyja megszáradni. A száradást követően ruhával vagy kefével fényesítse (polírozza).

Befejező réteg: A teljes száradást követően a folyamatot megismételheti, de minden esetben csak vékony, egyenletes réteget vigyen fel.

Befejező kezelés: Selymesen csillogó felület eléréséhez száradás után polirozókefével vagy egy nem szöszölődő, színét nem eresztő ronggyal a felületet polírozza át.

Javítás: Elkopott vagy sérült felületeket tisztítsa le és kevés K.O.S Természetes fegyvertus viaszt ronggyal vékonyan vigyen fel és enyhén polírozza át.

Ápolás és tisztítás: Ne használjon agresszív tisztítószereket. A felületre került folyadékot idejében távolítsa el.

Bőrápolás: bőrcipők, bőrszerelvények, fedett bőrfelületek rendszeres ápolásához vagy más sima bőrfelület kezeléséhez hordja fel a K.O.S Természetes fegyvertus viaszt majd polírozza. A K.O.S Természetes fegyvertus viasz a bőr színét mélyítheti, amely azonban száradás után visszaváltozik.

Szerszámtisztítás: biopin Hígítóval.

Feldolgozási Útmutató: A túl vastag viaszréteg meghosszabbítja a száradási időt, különösen a fúgáknál és mélyedéseknél tejszerű felületet képez. Pácolt bútorok kezelésénél kövesse a pácgyártó utasításait. Alkáli pácolt felületeknél (hamuzsír és nátronlúg) feltétlenül alaposan mossa át és pl. ecetes vízzel semlegesítse.

Biztonsági intézkedések: A biztonsági tudnivalókat a termékre vonatkozó biztonsági adatlap tartalmazza.

Általános figyelmeztetés: A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van a felhasznált növényi olajok miatt. A felhasználás alatt biztosítani kell a jó szellőzést. A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak, ezért az olajjal átitatott rongyokat terítse ki száradni vagy áztassa vízbe. Használat esetén a fent leírtaknak megfelelően nem áll fenn az öngyulladás veszélye.

Hulladékkezelés: A festék vagy oldószermaradványokat ne juttassa a szennyvízbe, talajba. A beszáradt termékmaradványok a háztartási szeméttel elszállíthatóak. Az üres fémdoboz újrafelhasználható vagy szelektíven tegye a megfelelő hulladéktárolóba.

Címkék: kos, fegyvertus, viasz
© Copyright 2018 - ORANGE 6 Természetes Otthon Kft.
Design · kivitelezés · hosting rackserver.hu - Rackserver, a megoldás szolgáltató