Nyelv: Magyar Angol

biopin Beltéri lazúr

biopin Beltéri lazúr
biopin Beltéri lazúr biopin Beltéri lazúr biopin Beltéri lazúr biopin Beltéri lazúr biopin Beltéri lazúr biopin Beltéri lazúr biopin Beltéri lazúr biopin Beltéri lazúr
Gyártó: Biopin
Cikkszám: biopin
Raktáron: Elérhető
Fogyasztói ár: 2 440 Ft
Nettó ár: 1 921 Ft

Termékváltozatok


* színek:

* kiszerelések:

Mennyiség:

A biopin Beltéri lazúr egy oldószermentes, selyem matt lazúr beltéri fa felületkezeléshez. Védi a fát a szennyeződésektől, víztaszító, légzésaktív.

Felhasználási terület: Kezeletlen beltéri puhafa felületekhez; pl. mart felületekhez, ajtók, polcok, játékok. Egyéb fák esetében, mint pl: tölgy a maradék faanyagon vagy nem látszó helyen próbafestést kell végezni. Gyermekjátékra alkalmazható: EN 71/3 szabvány alapján.

Összetétel: Kötőanyag: polimerizált természetes olajok, zsírsavak és gyanták. Oldószer: víz. Pigmentek: ásványi pigmentek. Segédanyagok: növényi alapú emulgátor, ólommentes szárítóadalék (kobalt-linolsav), metilcellulóz

Szín: színtelen 2150, fehér 2151, fenyő 2152, bükk 2153, mogyoró 2155, teak 2157, északi vörös 2160, lúgozott fenyő 2162, a biopin Beltéri lazúr nedves állapotban tejszerű. Végső színét száradás után nyeri el.

Tárolás: Száraz, gyermekektől jól elzárt helyen. Hűvös és fagymentes helyen.

Kiszerelés: 0,375 l.; 0,75 l.; 2,5 l. (színtől függően)

Veszélyesség: Nincs veszélyességi jelölés.

Száradási idő: 20 °C-on, közepes páratartalomnál 3-4 h múlva porszáraz, újrafesthető 6-8 óra múlva. Az alacsony hőmérséklet és légnedvesség tartalom meghosszabbíthatja a száradási időt.

VOC tartalom: EU határértéke: 130 g/l. Ez a termék legfeljebb <1 g/l VOC-t tartalmaz.

Alkalmas alapfelületek: Kezeletlen tűlevelű fák. Egyéb fák esetében a maradék faanyagon vagy nem látszó helyen próbafestést végezni. A már lakkozott vagy lazúrozott festékrétegét teljesen eltávolítani; régi biopin Beltéri lazúrréteget tisztítani, átcsiszolni. A már favédő alapozóval kezelt alapokon nem látható helyen próbát végezni.

Felületi kívánalmak: Az alapnak száraznak, por és zsírmentesnek kell lennie.

Feldolgozás: Használat előtt felrázni vagy felkeverni. A biopin Beltéri lazúrt ecsettel vagy szórással felvinni. Feldolgozási hőmérséklet legalább 10 °C.

Általános információk: A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van. A felhasznált növényi olajok miatt. A felhasználás alatt biztosítani kell a jó szellőzést. A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak, ezért az olajjal átitatott rongyokat terítsük ki száradni vagy áztassuk vízbe. Használat esetén a fent leírtaknak megfelelően nem áll fenn az öngyulladás veszélye. A színezett felületek az első napokban még foghatnak.

Biztonsági intézkedések: A biztonsági tudnivalókat a termékre vonatkozó biztonsági adatlap tartalmazza.

Szerszámtisztítás: Használat után azonnal meleg vízzel, szappannal. Tiszta vízzel kiöblíteni. Hosszabb munkaszünet esetén a kenőszerszámot vízbe állítani. 

Hulladékkezelés: A festék vagy oldószermaradványokat ne juttassuk a szennyvízbe, talajba. A beszáradt termékmaradványok a háztartási szeméttel elszállíthatóak. Az üres fémdobozt szelektíven kell a megfelelő hulladéktárolóba tenni.

Címkék: biopin, beltéri, lazúr
© Copyright 2018 - ORANGE 6 Természetes Otthon Kft.
Design · kivitelezés · hosting rackserver.hu - Rackserver, a megoldás szolgáltató