Nyelv: Magyar Angol

biopin Teak-olaj

biopin Teak-olaj
biopin Teak-olaj biopin Teak-olaj
Gyártó: Biopin
Cikkszám: biopin
Raktáron: Elérhető
Fogyasztói ár: 3 480 Ft
Nettó ár: 2 740 Ft

Termékváltozatok


* kiszerelések:

Mennyiség:

A biopin Teak-olaj ápoló és védő színtelen, speciális készítmény növényi nyersanyagokból. A fa erezetét, színét kiemeli. A felületnek enyhén selymes fényt kölcsönöz, amely víz- és szennytaszító.

Felhasználási terület: Különleges ápolásra kezeletlen vagy olajozott keményfabútorok kezeléséhez (teak, paliszander, akác, stb.) de fenyőfélék kezeléséhez is alkalmas (borovi, lucfenyő, stb.) beltérben. Időjárásálló fákhoz mint a teak és az akác kültérben is alkalmazható.

Összetétel: Kötőanyag: polimerizált természetes olajok, zsírsavak és gyanták. Oldószer: izoalifát. Segédanyagok: ólom- és báriummentes szárítóadalék.

Szín: színtelen

Tárolás: Száraz, gyermekektől jól elzárt helyen. Hűvös, száraz és fagymentes helyen.

Eltarthatóság: Zárt állapotban legalább 3 évig eltartható.

Kiszerelés: 0,5 l.

Veszélyesség: B osztály, gyúlékony 

Specifikus súly: kb. 0,85 g/ml 

Viszkozitás: kb. 28 mp (DIN 3 mm) 20 °C

Gyulladáspont: >62 °C

Felhasználás: kb. 60-70 ml/m2 rétegenként normális nedvszívó felületnél

Száradási idő: 20 °C közepes páratartalomnál 3-5 óra múlva száraz.

DIN EN 71/3: Gyermekjátékra alkalmazható az EN 71/3 szabvány alapján.

Alkalmas alapfelületek: Fa.

Felületi kívánalmak: Az alapnak száraznak, por és zsírmentesnek, az ásványi alapoknak kémiailag semlegesnek kell lennie.

Feldolgozás: Ecsettel vagy egy nem szöszölődő ronggyal hordja fel. 8 °C alatt ne használja.

Hígítás: Feldolgozásra kész állapotú. Szükség esetén biopin Hígítóval hígítható.

Előkezelés: A gyantagazdag és az olajos fákat (pl. teak) biopin Hígítóval dörzsölje át. 

Alapozás: A biopin Teak-olajat ecsettel 1-2-szer vékonyan egyenletesen kezelje. A nem beszívódott olajat 10 perc múlva egy ecset vagy rongy segítségével oszlassa el, majd hagyja száradni. Száradás után (3-5 óra) a felületet kevés olajjal, egy ecset vagy rongy segítségével vékonyan kenje át. Profitipp: Kezeletlen teakfát biopin Teak-olajjal eressze be. Az olajat azonnal 240-es papírral rostirányban a fába csiszolja be. Utána a felületen oszlassa el és hagyja száradni. Száradás után a felületet kevés olajjal ecsettel vagy ronggyal többször vékonyan húzza át, majd hagyja száradni.

Ápolás: Ne használjon agresszív tisztítószereket. A zsírfoltokat biopin Hígítóval távolítsa el. Kevés biopin Teak-olajat egy ronggyal vékonyan egyenletesen vigyen fel. Hagyja száradni. Szükség esetén még egy réteget vigyen fel.

Szerszámtisztítás: Használat után biopin Hígítóval

Biztonsági figyelmeztetés: A biztonsági tudnivalókat a termékre vonatkozó biztonsági adatlap tartalmazza.

Általános figyelmeztetés: A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van a felhasznált növényi olajok miatt. A felhasználás alatt biztosítani kell a jó szellőzést. A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak, ezért az olajjal átitatott rongyokat terítse ki száradni vagy áztassa vízbe. Használat esetén a fent leírtaknak megfelelően nem áll fenn az öngyulladás veszélye.

Hulladékkezelés: A festék vagy oldószermaradványokat ne juttassuk a szennyvízbe, talajba. A beszáradt termékmaradványok a háztartási szeméttel elszállíthatóak. Az üres fémdobozt tegye a megfelelő szelektív hulladéktárolóba.

Címkék: biopin, teak, olaj
© Copyright 2018 - ORANGE 6 Természetes Otthon Kft.
Design · kivitelezés · hosting rackserver.hu - Rackserver, a megoldás szolgáltató