Nyelv: Magyar Angol

biopin Falfesték

biopin Falfesték
biopin Falfesték
Gyártó: Biopin
Cikkszám: biopin
Raktáron: Elérhető
Fogyasztói ár: 9 260 Ft
Nettó ár: 7 291 Ft

Termékváltozatok


* kiszerelések:

* színek:

Mennyiség:

A biopin Falfesték egy oldószermentes, légzésaktív, jó fedőképességű fehér beltéri falfesték.

Felhasználási terület: Régi és jól tapadó festékrétegre, ásványi alapokra, gipszre, beton, vakolat, gipszkarton, nedvszívó, jól tapadó diszperziós festékekre.

Összetétel: Ecetsavészter, víz, kréta, titándioxid, talkum, kaolin, metilcellulóz, tartósítószerek.

Tárolás és eltarthatóság: Száraz, gyermekektől jól elzárt helyen. Hűvös, száraz és fagymentes helyen. Eredeti csomagolásban, zárt állapotban legalább 1 évig eltartható. A kinyitott anyagot rövid időn belül fel kell használni. A beszáradt termékmaradványok a háztartási szeméttel elszállíthatóak. Az üres dobozt szelektíven kell a megfelelő hulladéktárolóba tenni.

Kiszerelés: 5 l.; 10 l.;

Tulajdonságok: Nagyon jó fedőképességű, légzésaktív, oldószermentes, gyorsan száradó. Alkalmazható allergiás betegek esetén is (ha szükséges kérdezze meg orvosát).

Felhasználás: kb. 100-110 ml/m2 rétegenként normális nedvszívó felületnél. 

Száradási idő: Átfesthető 24 óra múlva. Az alacsony hőmérséklet, a magas páratartalom és a rossz szellőzés lassítja a száradást és szagképződést eredményez.

VOC besorolás: Ennek a terméknek a VOC tartalma <1 g/l. EU-határérték 40 g/l.

Felületi kívánalmak: Az alapnak száraznak, por és zsírmentesnek kell lennie.

Feldolgozás: Felhasználás előtt alaposan fel kell keverni. Felhordható korongecsettel, hengerrel vagy szórással. 12 °C alatt ne használjuk. Erősen nedvszívó felületeket mélyalapozóval alapozni (biopin Alapozóolaj) kell. Megfelelő szellőzést kell biztosítani.

Szerszámtisztítás: Használat után melegvízzel és szappannal lehet letisztítani. Tiszta vízzel jól kiöblíteni. Rövidebb munkaszünetekben a szerszámot vízbe állítani vagy előírás szerint tisztítani.

Hígitás: Vízzel hígítható.

Biztonsági intézkedések: A biztonsági tudnivalókat a termékre vonatkozó biztonsági adatlap tartalmazza.

Hulladékkezelés: A festék vagy oldószermaradványokat ne juttassuk a szennyvízbe, talajba. A beszáradt termékmaradványok a háztartási szeméttel elszállíthatóak. Az üres fémdobozt szelektíven kell a megfelelő hulladéktárolóba tenni.

Címkék: biopin, fal, festék
© Copyright 2018 - ORANGE 6 Természetes Otthon Kft.
Design · kivitelezés · hosting rackserver.hu - Rackserver, a megoldás szolgáltató