Nyelv: Magyar Angol

K.O.S Természetes téglaolaj

K.O.S Természetes téglaolaj
K.O.S Természetes téglaolaj
Gyártó: K.O.S
Cikkszám: K.O.S
Raktáron: Elérhető
Fogyasztói ár: 2 380 Ft
Nettó ár: 1 874 Ft

Termékváltozatok


* kiszerelések:

Mennyiség:

A K.O.S Természetes téglaolaj kiváló minőségű növényi olajokból és fenyőgyantából készült, kültéri és beltéri használatra. Színtelen, alapozó és befejező kezelésre alkalmas olaj mázatlan kerámiákhoz pl.: téglához, cottohoz, klinkerhez, betonhoz, padlástéglhoz és egyéb ásványi felületekhez. Mélyen beszívódik és elmélyíti a felület színét.

Feldolgozás: az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek és nedvszívónak kell lennie. 8 °C alatt ne használja. Használat előtt jól keverje fel. Vékonyan és egyenletesen hordja fel ecsettel, szórással, vagy mártással. Az alapfelület nedvszívó képességétől függően az olajat 2-4 rétegben kell felvinni, a felület teljes telítődéséig.  A rétegek között a száradási időt mindig tartsa be. A gondosan felhordott olajat pár percen belül, ha szükséges minden esetben alaposan oszlassa el a felületen.  A feltüntetett kiadósság jelentős mértékben változhat az alap nedvszívó képességének függvényében.

Felújítás: Az olajozott felületek felújítása, szinten tartása a tisztítást és a portalanítást követően egy újabb réteg olaj felhordásával történik. A felújítás, karbantartás szükségessége a felület funkciójától és annak igénybevételétől, valamint az időjárásnak való kitettség mértékétől függően eltérő lehet. Száradás: kb. 12 óra múlva száraz és átvonható. Erősen átitatott felületek teljes száradása 1-2 napnál több is lehet.

Szerszámtisztítás: K.O.S Hígítóval.

Tárolás: jól zártan, gyermektől távol; hűvös fagymentes helyen. Minőségét megőrzi: zárt állapotban legalább 2 évig. A kibontott terméket aznap használjuk fel, vagy töltsük át egy kisebb edénybe ahol levegőmentesen tudjuk tárolni.

Összetevők: polimerizált természetes olajok, zsírsavak és természetes gyanták, izoalifát, ólommentes szárítóadalék.

© Copyright 2018 - ORANGE 6 Természetes Otthon Kft.
Design · kivitelezés · hosting rackserver.hu - Rackserver, a megoldás szolgáltató