Nyelv: Magyar Angol

biopin Keményolaj barna

biopin Keményolaj barna
biopin Keményolaj barna biopin Keményolaj barna
Gyártó: Biopin
Cikkszám: biopin
Raktáron: Elérhető
Fogyasztói ár: 5 530 Ft
Nettó ár: 4 354 Ft

Termékváltozatok


* kiszerelések:

Mennyiség:

A biopin Keményolaj barna alap- és befejező kezelés kezeletlen fapadlók és más nagy igénybevételnek kitett beltéri fa felületek számára. Kezeletlen parafa és OSB felületekhez. Az émission dans l'air intérieur A+ minősítés jelzi, hogy a termék beltéri levegő emissziós jelölése A+ azaz nagyon alacsony a VOC(az illékony szennyező anyagok) emissziója. Az IBR védjeggyel ellátott biocid, nehézfémek és rádióaktivitás mentes tesztelt termék.

Összetétel: Kötőanyag: polimetizált természetes olajok, zsírsavak és gyanták. Oldószer: izoalifát. Segédanyagok: ásványi pigmentek, ólommentes szárítóadalék, bentonit, etanol és víz.

Szín: barna

Tárolás: Száraz, gyermekektől jól elzárt helyen. Hűvös és fagymentes helyen.

Eltarthatóság: Zárt állapotban, legalább 4 évig eltartható.

Kiszerelés: 0,75 l. 2,5 l.

Specifikus súly: kb. 0,83 g/ml 

Viszkozitás: kb. 50 mp (DIN 3 mm) 20 °C-on

Gyulladáspont: > 62 °C

Felhasználás: 60-70 ml/m2 rétegenként. A felület tulajdonságainak és szívóképességének függvényében. A fa bütüje, OSB lap továbbá a parafa felület különösen az első réteg felvitelénél nagyobb mennyiséget szív magába.

Száradási idő: 20°C-on, közepes páratartalomnál 6-8 h múlva porszáraz, újrafesthető. Erősen átitatott alapok tovább megmunkálása 1-2 nap múlva. Az alacsony hőmérséklet és a magas páratartalom megnöveli a száradási időt.

Alkalmas alapfelületek: Kezeletlen vagy olajozott fák, parafa, OSB lapok.

Felületi kívánalmak: Az alapnak száraznak, por és zsírmentesnek kell lennie. 

Feldolgozás: Használat előtt alaposan keverje fel. Ecsettel, kefével, hengerrel, tárcsás géppel. Feldolgozási hőmérséklet legalább 8 °C.

Hígítás: Feldolgozáskész; szükség esetén biopin Hígítóval hígítható.

Előkezelés: A gyantagazdag és trópusi fákat biopin Hígítóval törölje át.

Alapkezelés: A felület nedvszívó képességétől függően 1-3 réteget vigyen fel, amíg a felület telítődik. A rétegek között a be nem szívódott olajat kb. 15 perc múlva a felületen ecsettel oszlassa el. Hagyja a felületet megszáradni.

Befejező kezelés: viaszolt felületek esetén: biopin Természetes keményviasszal vagy biopin Keményviasszal dolgozzon tovább. Olajozott felületek esetén: Befejezésként a biopin Természetes keményolajjal vagy a biopin Keményolaj barnával dolgozzon tovább. Egy vékony réteget vigyen fel.

Olajozott felületek átdolgozása: A kopott  vagy sérült felülteket tisztítsa le és finoman csiszolja meg és egy új réteget vigyen fel. Nagyon erős és mély szennyeződés esetén biopin Padlófelújító tisztító olajat használjon

Ápolás és tisztítás: Ne használjunk agresszív tisztítószereket.

Szerszámtisztítás: Használat után biopin Hígítóval tisztítsa.

Biztonsági intézkedések: A biztonsági tudnivalókat a termékre vonatkozó biztonsági adatlap tartalmazza.

Általános figyelmeztetés: A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van a felhasznált növényi olajok miatt. A felhasználás alatt biztosítani kell a jó szellőzést. A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak, ezért az olajjal átitatott rongyokat terítsük ki száradni vagy áztassuk vízbe. Használat esetén a fent leírtaknak megfelelően nem áll fenn az öngyulladás veszélye.

Hulladékkezelés: A festék vagy oldószermaradványokat ne juttassuk a szennyvízbe, talajba. A beszáradt termékmaradványok a háztartási szeméttel elszállíthatóak. Az üres fémdoboz újrafelhasználható vagy tegye a megfelelő szelektív hulladéktárolóba.

Címkék: biopin, kemény, olaj, barna
© Copyright 2018 - ORANGE 6 Természetes Otthon Kft.
Design · kivitelezés · hosting rackserver.hu - Rackserver, a megoldás szolgáltató