Nyelv: Magyar Angol

Folyékony öko mosószer CITROMAX

Folyékony öko mosószer CITROMAX
Folyékony öko mosószer CITROMAX
Gyártó: Citromax
Cikkszám: citromax
Raktáron: Elérhető
Fogyasztói ár: 1 890 Ft
Nettó ár: 1 488 Ft

Termékváltozatok


* kiszerelések:

Mennyiség:

ÖKO Folyékony mosószer
A Citromax ÖKO folyékony mosószer természetes összetevőivel ragyogó tisztaságot biztosít ruháinak úgy, hogy nem károsítja a környezetet és kíméli az ön egészségét.

Színes és fehér ruhákon egyaránt használható, mivel nem tartalmaz klórt, egyéb fehérítőszereket. Kézi és gépi mosásra egyaránt kiváló. Valamennyi mosási hőfokon alkalmazható. Kellemes citromillatú.

Kapható: 3 L-es, 1,5 L-es kiszerelésben

Hatékony, ugyanakkor bőr- és környezetbarát, mert természetes alapanyagokat tartalmaz. Ökológiailag 96%-ban lebomlik, így nem gyakorol számottevő hatást az ökoszisztémára. Bőrbarát, kisebb eséllyel okoz irritációt, allergiát. Nem tartalmaz optikai fehérítőt és felesleges töltőanyagokat. Formaldehid- és oldószermentes. Nem tartalmaz foszfátokat, kőolajszármazékokat. Nem tartalmaz génmanipulált anyagokat.

A Citromax termékcsalád 100 %-ban magyar tulajdonú vállalatnál, főként magyar alapanyagokból, Magyarországon készül.

Független tanúsítványokkal garantáljuk az ön egészsége és környezete védelmét. A Citromax öko folyékony mosószert az ÉMI-TÜV SÜD bevizsgálta, ezért megilleti a TÜV SÜD-KERMI tanúsítási emblémájának használati joga, amely Európa legismertebb védjegye a minőség és biztonságtechnika területén. A Citromax öko folyékony mosószert a németországi független SGS laboratórium sikeresen tesztelte. Vizsgálata alapján megkapta az Európai Unió Környezetbarát termék védjegyét, EU Ecolabel minősítést (folyamatban). Az EU ökocímke csak kiváló teljesítményű és egyben környezetkímélő termékekre kerülhet fel Európai Uniós kritériumrendszer alapján, a földművelésügyi miniszter jóváhagyásával. Az Európai Uniós ökocímkével rendelkező termékek és szolgáltatások teljes életciklusuk során bizonyítottan alacsonyabb környezeti terhelést okoznak.

© Copyright 2018 - ORANGE 6 Természetes Otthon Kft.
Design · kivitelezés · hosting rackserver.hu - Rackserver, a megoldás szolgáltató